Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2014 15:29 - Изненади за Св. Валентин
Автор: liubovfevruari Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2839 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 29.01.2014 15:30


 Да бъдем оригинални на Свети Валентин не е никак лесно. Денят на влюбените се е превърнал в един от най-комерсиалните празници по света. Това обаче не ни спира да го празнуваме и да плануваме как да изненадаме половинката си на 14ти февруари.
За да ви бъдем максимално полезни, направихме кратка селекция на различни изненади и предложения за празнуване на Св. Валентин.
Свещи, вечеря, романтика
image
Не звучи оригинално, само че си представете как сте седнали по средата на стаята, загасили сте електричеството, сложили сте вкусна храна на поднос или ниска маса, запалили сте свещи, хапвате и си говорите. Различно, нали? Не е същото като да гледате телевизия и да хапвате, коментирайки новините. Създайте си задушевна и разпускаща обстановка и ще се очаровате от резултата.

Уикенд само двамата

Тази година Денят на влюбените е в събота. Това прави възможността да избягате от сивото ежедневие изключително удобна и лесна за реализиране. Изберете си любимо или непосетено кътче от страната или чужбина и направете резервация. Дори само за една вечер, ще се насладите на празника и ще се разнообразите.
Масаж за двама

Вече повечето реномирани спа-салони предлагат услугата „масаж за двама“. Защо да не се отдадете на тази приятна глезотия точно на Свети Валентин. Признайте си, че често сте си го мислили, но никога не сте се решавали. Организацията е лесна, а ще релаксирате и ще се забавлявате невероятно.
Скок с бънджи

Ако си падате по екстремните преживявания, скок с бънджи ще направи вашия празник на влюбените наистина вълнуващ. Осведомете се къде най-близо до мястото, където живеете, може да се скача с бънджи и го направете. Определено споменът ще остане незабравим.

image

Ефектно обяснение в любов

Ако искате да направите нещо наистина зашеметяващо, намерете най-оригиналния начин да поднесете своя подарък за свети валентин. Това може да е радио-поздрав, специално поръчан колаж или дори цял билборд, ако сте по-смели и имате финансова възможност. Може да изрисувате колата му с нещо, което лесно се трие. 
Възможно е дори да поръчате на звукозаписно студио или на радио, което предлага тази услуга, да запишат специална песен за вас. Вие ще дадете информация за вас двамата, а професионалистите ще подготвят специален текст и подходящ музикален аранжимент.
Направете си перфектен план за деня/уикенда.

Както казахме, Свети Валентин тази година е в събота. Така че имате пълната свобода да планувате деня си, както намерите за добре. Ако нямате време и желание за специални организации, може просто да си прекарате един невероятен ден само двамата. Предварително си направете план къде искате да отидете, кои места да посетите, къде да хапнете. Обиколете всички свои любими места в града, в който живеете – карайте кънки; отидете на кино или театър; посетете любимото си заведение за хранене; независимо дали е изискан ресторант или заведение за бързо хранене; отидете на мястото, където сте се запознали (ако е възможно); разходете се в парка; посетете любимата си сладкарница... Всяка двойка има своите любими „ритуали“, които обвързва с топли и романтични спомени. Точно тях реализирайте на 14ти февруари.

image         Изживейте своя влюбен и щастлив Свети Валентин! Не е толкова важно как и къде, а че сте с човека, с когото се чувствате щастливи и удовлетворени всеки миг. Денят на влюбените е просто дата, в която да си припомним колко се обичаме.    



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: liubovfevruari
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 11992
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031